Üstün Lazer Epilasyon Teknolojileri

Lazer epilasyon değişen ve gelişen teknolojiden nasibini alan sektörlerden birisi haline gelmeyi başarmıştır. Günümüzde bireylerin büyük bir çoğunluğu vücudunun neredeyse tüm bölgelerinde, istenmeyen tüylerden arınmak için lazer epilasyon tekniklerine ilgi duymaktadır. Bazı yöntemler vardır ki, acısız, hızlı ve kökten çözüm sunmaktadır. Buz Lazer teknolojisi ve gerektirdiği elektronik cihazlar ile istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak hayal olmayacak. İnce ve kısa tüylerde bile %90 oranında başarı sağlayan lazer epilasyon teknolojisi sayesinde acısız ve ağrısız seanslara merhaba diyebilirsiniz. Soprano Diode lazer cihazları ile masaj konforunda operasyonlara katılabilir, 8 seansa kadar %100 başarı yakalayabilirsiniz.

Yüz lazer epilasyon teknikleri arasında 810 nm dalga boyu ile en güvenilir yöntem olan Diode Lazer cihazının etkisi bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Tetikleme yapmadan kalıcı ve acısız bir operasyon sonunda, ince ve kısa tüyler de dâhil olmak üzere, istenmeyen tüylerinizi kökten ortadan kaldırabilirsiniz. Şayet uygulanan yöntem yüz lazer epilasyon sırasında uygun dalga boylarına sahip değilse başarılı sonuç alma ihtimali düşecektir. Tüylerinizden kurtulmak isterken daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için Buzlazer yüz lazer epilasyon yöntemini tercih ederek siz de mutlu bireyler arasında yerinizi alabilirsiniz. Doğru bir lazer cihazı kullanımı, operasyonun başarılı olmasındaki en önemli etkendir. %90’a varan başarı oranları ile dünyanın en etkili lazer tekniği Buz lazer ile farkı hissedebileceksiniz.

Erkek sırt lazer epilasyon denildiğinde Türkiye’de ve dünyada en etkin yöntemlerden birisi olan Buz Lazer, acısız ve ağrısız bir operasyon olarak nitelendirilmektedir. Erkek sırt lazer epilasyon da seans süresi diğer tekniklere göre yarı yarıya düşerken başarı oranı da 2 katına çıkmaktadır. Bu teknik ile erkeklerin sırt bölgelerindeki istenmeyen tüm kıllar ve tüyler rahatlıkla ortadan kaldırılacaktır. En son teknoloji Soprano ICE Speed cihazı ile bireylere hizmet veren Buz Lazer, dünyanın dört bir tarafından rağbete konu olmaktadır. Erkek sırt lazer epilasyon seansları sonunda kökten çözüm elde edebilir, hayallerinizdeki estetik görünüme kavuşabilirsiniz. Erkeklerin ilgi duyduğu bu seanslar, bayanların da son zamanlarda ilgisini çekerek daha fazla birey tarafından tercih edilmektedir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir