En İyi 7 El Kremi

El bakımı oldukça önemlidir. İyi bakılmamış ve kırışık eller, insanların yaşını hemen ele verebilir. Özellikle kış aylarında, ellerimiz soğuktan dolayı hemen çatlayabilmektedir. Bu nedenle el bakımına kışın ayrı bir dikkat göstermemiz gerekmektedir. Sizler için en faydalı el bakım kremlerini detaylı bir araştırma sonucunda paylaşmak istiyoruz. İşte size en faydalı olabilecek anti– aging el bakım kremleri.

  1. Caudalie Hand And Nail Cream

İçinde bulunan antioksidan sayesinde ellerinizde derin ve yoğun bir yumuşaklık oluşacaktır. Kremin içerisinde paraben ve mineral yağların olmaması, doğal ürünleri tercih edenler için iyi bir özelliktir. Doğal kokusunun yanı sıra, ellerinize güzel bir bakım yapmaktadır.

  1. Burt’s Bees Beeswax Banana Hand Cream Review

Kremin içinde bulunan aloe vera, c vitamini ve balmumu bileşenleri sayesinde elleriniz pamuk gibi yumuşak olacaktır. Krem, tropik muz kokusu ile sizi cezbedebilir.

  1. Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream

Ürün en çok tercih edilen el bakım kremleri arasında yer almaktadır. Ürünü çantanızda taşıyabileceğiniz bir boyutta olması ve ellerinize yoğun bir bakım sağlaması, ürünü vazgeçilmez kılmaktadır.

  1. L’Occitane Shea Butter Hand ream

Eğer ellerinize yoğun bir bakım uygulamak istiyorsanız, mutlaka tercih etmeniz gereken bir kremdir. En kuru elleri bile anında nemlendirmektedir. İlk sürüşte size çok yoğun gelen krem, anında cildiniz tarafından emilmesi ile sizleri şaşırtacaktır. Elleriniz çok kuru ise, mutlaka bu ürünü tercih etmelisiniz.

  1. Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle Cream

Ellerinizde uzun süreli bir yumuşaklık ve koruma istiyorsanız, bu kremi tercih edebilirsiniz. 12 saat boyunca elleriniz yumuşak kalacaktır. Ayrıca, krem ellerinizi dış etmenlere karşı korumaktadır.

  1. Estee Lauder Re Nutriv Intensive Smoothing Hand Creme

Ellerinizde bulunan koyu lekelere ve kırışıklıklara karşı ideal bir kremdir. Cildin elastikiyetini arttıran bu krem, eller yıkandıktan sonra bile cildin nem dengesini korumaktadır.

  1. Elizabeth Arden Eight Hour Intensive Moisturizing Hand Treatment Cream

Elleriniz çok fazla su ile haşır neşir ise, tercih etmeniz gereken bir üründür. Hasar görmüş ve nemsiz kalmış eller için, ilk tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Krem, jel kıvamında olup, cildiniz tarafından çabuk emilip, yağlılık hissi bırakmamaktadır.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir